Cultura Cornellà – Formació Concèntrica Curs per a joves del Batxillerat Artístic i cicles formatius

Des de l’Ajuntament de Cornellà ens arriba la informació de 2 cursos gratuïts fora de l’horari escolar que trobem que poden ser interessants per a l’alumnat de la matèria específica de visual i plàstica de 4r d’ESO.Formació CONCÈNTRICA. Mirades fora l’òrbita 2012
Sovint a molts creadors els hi manquen coneixements tècnics per dur a terme els seus projectes. Els hi és difícil concebre com poden plasmar tècnicament les idees que tenen així com fer-ho saber a altres professionals del sector amb qui treballen. En aquest sentit, “Concèntrica” planteja aquest cursos de forma correlativa de manera que, els alumnes que els cursin, puguin assolir uns coneixements progressius i sòlids entorn a la tecnologia audiovisual i conèixer les tres fases de realització de tot producte audiovisual: pre-producció, producció-realització i post-producció

 

.“Universos privats vs. Ficció televisiva”
amb l’artista Carles Congost

DATES: 26, 27, 28 i 29 d’abril HORARI: 26 d’abril, de 17 a 20 h |
27 d’abril, de 17 a 22 h | 28 i 29 d’abril, d’11 a 14 i de 16 a 21 h
LLOC: CitilabCornellà

 

Per altra banda, des de ”Concèntrica” també es vol plantejar la possibilitat de que els joves creadors tinguin l’oportunitat de treballar amb artistes visuals de llarga trajectòria en l’escena contemporània catalana i internacional de manera que, a través de la seva experiència, puguin conèixer les possibilitats creatives que ofereix avui dia el sector audiovisual, així com desenvolupar un projecte conjuntament.

Sota aquest objectiu es planteja fer el workshop “Universos privats vs. Ficció televisiva” amb l’artista Carles Congost. Aquest taller ofereix l’oportunitat de generar discursos alternatius i inèdits que modifiquin, ampliïn o subverteixin el relat oficial del format televisiu de ficció, a partir de l’anàlisi de material ja existent i de gravacions realitzades pels alumnes.

L’objectiu del taller, de caràcter pràctic fonamentalment, és aportar “altres” al·licients i expectatives discursives més enllà del “establishment” televisiu. S’aprofundirà, conseqüentment, en l’actual fenomen de la sèries de ficció, així com en els precedents artístics relacionats amb metodologies apropiacionistes, vinculades a l’univers dels mitjans i al potencial narratiu de la imatge. Així mateix, se subministrarà als alumnes aquelles nocions tècniques i recursos que permetin dur a la pràctica els conceptes revisats durant el curs.

Per a més informació i inscripcions: Penélope Cañizares. Telèfon: 933779911 ext. 480. De dilluns a divendres de 10:00 a 13:00 hores. Cursos gratuïts. PLACES LIMITADES!!!

Consulta el programa Conèntrica. Mirades fora d’òrbita aquí.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s